De betaalbare SMSL SU-8s en SH-8s DAC/versterker combo

Asos Audio heeft onlang haar geheel nieuwe S.M.S.L SU-8s desktop HiFi DAC systeem geïntroduceerd. Dit kon natuurlijk niet uitblijven na het succes van haar SU-8 DAC systeem, en deze nieuwe SU-8s brengt dan ook allerlei benodigde HIFI modificaties om menig audiofiel of gewoon standaard muziekliefhebbers weer aangenaam te laten genieten.

De S.M.S.L SH-8s hoofdtelefoonversterker

Daarnaast werd er tevens de S.M.S.L SH-8s aan onze aardse audiowereld onthuld: een uiterst krachtige hoofdtelefoonversterker met zowel gebalanceerde als single-ended aansluitingen. Deze krachtpatser levert tot wel 6 Watt x2 aan vermogen bij een 16 Ohm belasting, en bij 32 Ohm levert het maximaal 3 Watt vermogen. Dit is behoorlijk veel, zelfs voor de meest veeleisende hoofdtelefoons.

Volgens het internet is deze SU-8s en SH-8s combo een behoorlijk eenvoudige, maar indrukwekkende combinatie van hoofdtelefoonversterker en DAC. Ze zien er lekker compact uit en hun bediening is simpel, maar ze blinken uit waar je het zo niet direct ziet, namelijk binnen in hun mooie zwarte behuizing.

De S.M.S.L SU-8s DAC met HD Bluetooth

De SU-8s is daarvoor namelijk met één van de beste DAC chips uitgerust die er op dit ogenblik beschikbaar is: de ES9968AS. Verder is de hoofdtelefoonversterker met Bluetooth versie 5.0 met AptX HD en AptX ondersteuning uitgerust, en biedt het daarnaast nog meer interessante geluidsinvoer mogelijkheden, zoals een optische en coaxiale aansluiting plus USB.

Als jij op zoek bent naar een ongecompliceerde, ultra zuivere, superkrachtige DAC/versterker duo voor jouw hoofdtelefoon, dan hoef je niet meer verder te zoeken! Dankzij deze fraaie set luister je immers via jouw bedrade topklasse hoofdtelefoon, met een bijna geruisloze geluidskwaliteit, naar al jouw hoogwaardige lievelingsmuziek.

Wil jij ook graag jouw HiFi installatie voor een nog betere weergave via je hoofdtelefoon verbeteren? Dit kan in veel gevallen een duur proces zijn, maar gelukkig staat Apos Audio nu met de fijne nieuwe S.M.S.L apparaten klaar om je persoonlijke audio-installatie weer betaalbaar en vlot up-to-date te maken.

De Hi-Res audio wereld ligt aan je voeten!

Volgens Apos Audio zelf ligt de wereld van Hi-Res audio nu aan jouw voeten om te verkennen, en of het hier nou gaat om een streamingdienst zoals TIDAL, Apple Music of Spotify, je eigen digitale muziekbibliotheek of een verzameling van ouderwetse cd’s… de SU-8s kan vrijwel alles decoderen, en de SH-8s geeft dit dan vervolgens piekobello en via je trilhaartjes haarfijn aan jouw audiofiele oortjes door.

En dit allemaal voor een prijs waarbij er in jouw portemonnee, bankrekening of Bitcoin wallet ook niet direct een flink gat geslagen wordt. Dus dat scheelt ook weer heel aangenaam voor jouw gevoelige muziek oren, want je hoeft dan ook niet een niet zo aangenaam klinkende gil van waar blijft mijn geld te slaken. Zo kun je zonder fluitende oren nog beter van jouw S.M.S.L geluid genieten!