De Alienware X-serie: de dunste gaming laptops ooit!

Nog niet eens zo heel lang geleden was een laptop om serieus mee te gamen zoiets als een ding in jouw fantasiewereld. Maar de gaming laptops zijn op dit ogenblik dusdanig krachtig geworden om de meeste games naadloos uit te kunnen voeren. Maar wat nu als jij niet zo’n vaak heel logge gaming laptop voor je neus wilt hebben.

Welnu, voor al deze gaming liefhebbers is er goed nieuws! Want Alienware, die al de crème de la crème laptops produceert om op te gamen, heeft nu tevens de X-serie lijn met superslanke gaming laptops geïntroduceerd.

Lekker cool zonder throttling en oververhitting

Deze kersverse x15 en x17 modellen zijn de dunste Alienware gaming laptops ooit, en je kunt hun waanzinnig koelsysteem ervoor bedanken die dit allemaal mogelijk gemaakt heeft! Om throttling en oververhitting te voorkomen, ontwikkelde men onder meer met behulp van een exclusief thermisch interface materiaal (TIM genaamd) namelijk een uniek koelsysteem voor deze laptops.

Om precies te zijn zou dit van een ingekapselde gallium-siliconen vloeibare metaalverbinding gemaakt zijn. En alvorens je nu gaat googelen, melden we maar dat gallium wellicht het best bekend staat als een soort metaal dat een vaste stof is als je het oppakt en smelt als je het in jouw hand hebt.

De spiksplinternieuwe Alienware X-serie maakt verder gebruik van de laatste kwaliteitscomponenten van Intel en Nvidia, ultrasnelle beeldschermen plus Alienware’s zogenaamde Legend 2.0 ontwerpkenmerken.

Erg dun en licht van gewicht

De Alienware x17 is volgens Dell (de maker van de laptops) zelfs de dunste 17,3 inch laptop ooit, terwijl de 15,6 inch x15 Alienware de dunste laptop ooit is! Het bedrijf beweert daarnaast dat de x16 ‘s werelds krachtigste sub-16 mm gaming laptop is.

Als gaming liefhebber moet jij je bij dit fijne nieuws dan ook zeker even goed vasthouden, want dit is allemaal schokkend goed nieuws! En het scheelt waarschijnlijk ook allemaal aangenaam in gewicht om jouw rug zo stabieler voor al het gamen te houden, dit vooral als je vaak met jouw laptop op pad bent!